Wat is Tantra?

 Tantra is een Indiase filosofie, een soort levenswijze die in het Boeddhisme en Hindoeïsme al eeuwenlang wordt nageleefd. Het is in niveau stijgen van jouw geest. Het vrijkomen van stress en belemmeringen door yoga, meditatie en rituelen. Dit klinkt niet seksueel en dat is het van oorsprong ook niet.

Massage

Een Tantra massage gebeurt tussen twee mensen en hoewel dit meestal naakt gebeurt, kan het ook met kleren aan. Bij een Tantra massage is het de bedoeling dat er energie wordt opgewekt en vast wordt gehouden tussen twee mensen.

Het doel is om blokkades in je lijf te doen verdwijnen en de reis naar deze bevrijding is belangrijker dan het einddoel. En hoewel je bij het woord massage misschien denkt aan de massages hoe ze kent van de fysiotherapeut of de schoonheidsspecialist, is een Tantra massage iets anders.

Aanraken van erogene zones

Een Tantra massage is een liefdevolle aanraking, die gaat om aandacht. Bij een gewone massage is er van tevoren een bepaald doel, bijvoorbeeld spieren losmasseren of juist pijn in het lichaam verminderen. Een tantra massage heeft dit niet.

Een ander groot verschil is dat bij gewone massages er geen erogene zones worden aangeraakt.

Respect voor elkaars grenzen

Er moet wederzijds respect zijn voor elkaars grenzen. Niets moet. Ook als je Tantra massages wilt geven en je je gaat verdiepen in de materie, zal je lezen dat het belangrijk is om je niet op te dringen en respect te tonen als iemand aangeeft zich ergens niet prettig bij te voelen.

Je bent er voor degene die de massage ondergaat, je wilt dat zijn of haar levensenergie gaat stromen.

Prijzen voor deze massage beginnen vanaf 120 Eur afhankelijk van de duurtijd. 

Bent u nieuwsgierig geworden? Bel of SMS dan snel voor een afspraak!